We zaten er een beetje mee: hoe zorgen we ervoor dat onze zaak blijft verder bestaan voor jou, onze gewaardeerde klant. We hebben immers geen opvolgers die de zaak kunnen verder zetten en bovendien verandert het fietsenlandschap bijzonder snel.

We hebben geweldig nieuws

Om na 35 jaar “Fietsen Peeraer” de continuïteit van onze zaak veilig te stellen, hebben we besloten om in zee te gaan met een grotere groep fietsenwinkels en onze zaak over te laten aan Fietsen Wildiers.

Door mee te ‘surfen’ op de golf van schaalvergroting in onze sector komt er meer personeel beschikbaar om je nog beter van dienst te zijn, kunnen we putten uit grotere voorraden en komt er meer diversiteit in ons aanbod. Zo is de toekomst van onze zaak verzekerd.

Wij blijven aan boord

Je mag gerust zijn: wij blijven gewoon aan boord en draaien verder mee in de zaak. We stoppen dus niet. Je vindt nog steeds de vertrouwde gezichten op de vertrouwde plek.

Wij worden nu wel de Judith en de Geert van Fietsen Wildiers in Merksplas.

Wat betekent dit nu voor jou?

Enkel goede dingen!

Ons aanbod wordt groter (meer merken en meer modellen), er komt volk bij en de openingsuren worden uitgebreid. Kortom, we kunnen je een nog betere service bieden!

Verder blijft alles hetzelfde:

  • Garanties
  • Leasecontracten en verzekeringen
  • Gratis 1e servicebeurt

In onderstaande korte videoboodschap vertellen we het je graag nog eens zelf.

We zien je graag terug in de winkel!

Van harte,

Geert en Judith